Αξιοποίηση των προθύμων για «διάλογο» για να διασπάσει τα μπλόκα των αγροτών

Εμφανής είναι η προσπάθεια της κυβέρνησης να αξιοποιήσει πρόθυμους συνδικαλιστές αγρότες για «διάλογο» με τον πρωθυπουργό προκειμένου να εκτονωθεί η πίεση που ασκούν τα μπλόκα των αγροτών.
Μετά την πάσα που πήρε από συγκεκριμένους συνδικαλιστές αγρότες η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε πως η κυβέρνηση θεωρεί ότι είναι πλειοψηφικό το αίτημα για διάλογο με τον πρωθυπουργό και θα γίνει αμέσως μετά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ, χωρίς να προηγηθεί η απόσυρση του σχεδίου για το Ασφαλιστικό.
Για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης επανέλαβε την πρόθεση της κυβέρνησης να ολοκληρωθεί το συντομότερο που προϋποθέτει την ψηφίσει τόσο του Ασφαλιστικού όσου και του Φορολογικού, που έχουν άμεση σχέση με το δημοσιονομικό κενό και τη λήψη μέτρων για την κάλυψή του.
Η Όλγα Γεροβασίλη ανέφερε πως οι εκπρόσωποι του κουαρτέτου «θα επιστρέψουν πολύ σύντομα» διότι όλες οι πλευρές δηλώνουν ότι θέλουν το συντομότερο να «κλείσει» η πρώτη αξιολόγηση.
Σε ερώτηση για ενδεχόμενο κλείσιμο των συνόρων η κυβερνητική εκπρόσωπος απάντησε ότι υπάρχει αυτή η λογική εντός της ΕΕ και πως η κυβέρνηση δίνει μάχη απέναντι σε αυτές τις λογικές που, όπως είπε, θα επέφεραν ρωγμή στα θεμέλια της ΕΕ.
Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση προχωρά γρήγορα και πως έχουν ολοκληρωθεί τα τεύχη της δημοπράτησης.  

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget