ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΠΑΛΟΥ Συνεχίζει και ολοκληρώνει το έγκλημα σε βάρος του Ασφαλιστικού το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (VIDEO)


Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ είναι η συνέχιση και η ολοκλήρωση του εγκλήματος σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης που ξεκίνησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του «MEGA» την Πέμπτη 7 Γενάρη.
Με τα μέτρα που πάρθηκαν και παίρνονται, υποτίθεται για να «σώσουν» το Ασφαλιστικό, «σκότωναν» και «σκοτώνουν» τα δικαιώματα συνταξιούχων, ασφαλισμένων, μισθωτών, ΕΒΕ και αγροτών. Όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή κόβουν και ράβουν στην ίδια λογική τού να πληρώνει ο λαός το μάρμαρο.
Απώτεροι στόχοι, συνέχισε, είναι το κράτος να φύγει από την υποχρέωση της χρηματοδότησης του Ασφαλιστικού για να δώσει αυτά τα χρήματα που εξοικονομούνται με τη μορφή δανείων και «ζεστού χρήματος» στους επενδυτές στο όνομα της ανάπτυξης και της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Είναι επίσης η ανατροπή του χαρακτήρα της Ασφάλισης. Ακόμη είναι η μετατροπή της Ασφάλισης σε ατομική υπόθεση και τέλος είναι το άνοιγμα των λεγόμενων επαγγελματικών ταμείων στο πλαίσιο της εισόδου των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών στο σύστημα. 
Όπως τόνισε η Αλεξάνδρα Μπαλού, η πολιτική συναίνεση των κομμάτων υπάρχει καθώς ψήφισαν το 3ο μνημόνιο που είναι συνέχεια των αντιλαϊκών περικοπών και κατευθύνσεων που προηγήθηκαν. Σε αντιδιαστολή ο λαός να μη δώσει καμία συναίνεση, ούτε να περιμένει, ούτε να παρακολουθεί και να παρατηρεί, αλλά να βάλει ο ίδιος τη σφραγίδα του στις εξελίξεις, οργανώνοντας την πάλη του, ενισχύοντας τη δική του συμμαχία και προοπτική.
Σε αυτή την κατεύθυνση, το στέλεχος του ΚΚΕ κάλεσε σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας για άμεση απάντηση στο Ασφαλιστικό που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Παρασκευή 8 Γενάρη, στις 12 το μεσημέρι, στο υπουργείο Εργασίας στην οποία καλούν και η ΠΑΣΕΒΕ, η ΟΓΕ, το ΜΑΣ, η Ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και εργατικά σωματεία.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget