Τη άλλο θα πουν τα ζώα!



Σε έναν από τους πιο ένθερμους κήρυκες της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ έχει αναδειχθεί ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Β. Αποστόλου ο οποίος αναπαράγει τα γνωστά εκβιαστικά διλήμματα που χρησιμοποιεί σύσσωμο το αστικό πολιτικό σύστημα για να τρομοκρατήσει το λαό.


«Αν πάρουμε πίσω τη συμφωνία, υπάρχει ένα θέμα παραμονής της χώρας μας στην ΕΕ, να τα καταλάβουν αυτά» δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό, απορρίπτοντας το αίτημα για απόσυρση του νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό.


Ο Β. Αποστόλου υποστήριξε πως ότι είχε υποσχεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στους αγρότες ίσχυε πριν τη συμφωνία, επισημαίνοντας ότι «πρέπει να την υπηρετήσουμε, να την υλοποιήσουμε». Μάλιστα ισχυρίστηκε προκλητικά ότι αυτή η συμφωνία είναι «αναγκαία» για τους ίδιους τους αγρότες προκειμένου να λάβουν τις επιδοτήσεις.


Στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο προκλητικός λέγοντας πως η Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ στηρίζει τον αγροτικό τομέα. «Αυτή τη στήριξη, τη σέβεται και την υπερασπίζεται η ΕΕ, η οποία έχει έναν κοινοτικό προϋπολογισμό για το αγροτικό» είπε, αποσιωπώντας ότι η ΚΑΠ στηρίζει τους μεγαλοαγρότες και οδηγεί στον αφανισμό τους μικρομεσαίους αγρότες. 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget