Θανάσης Τζίμας: Ο λαός να χαράξει μια προοπτική που θα εξασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα (VIDEO)

Στις προσεχείς εκλογές, ο λαός θα πρέπει «να χαράξει μια προοπτική διαφορετική που θα εξασφαλίσει τα δικά του συμφέροντα», τόνισε ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας σε τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ1.

Υπενθυμίζοντας ότι τουλάχιστον τα τελευταία πέντε χρόνια «κάθε κόμμα που διεκδίκησε να γίνει κυβέρνηση ξεκίνησε με ένα δήθεν φιλολαϊκό πρόγραμμα και κατέληξε σε ένα βαρύτατο μνημόνιο», ο Θ. Τζίμας τόνισε ότι το μήνυμα που πρέπει να σταλεί από την κάλπη είναι το «όχι στα μνημόνια - όχι στις πολιτικές που μας μάτωσαν όλα τα προηγούμενα χρόνια».
Γι' αυτό ο λαός πρέπει να ψηφίσει το ΚΚΕ ως τη μόνη εγγύηση μιας πολιτικής που θα επιδιώξει να ορθώσει εμπόδια στην εφαρμογή αυτών των αντιλαϊκών μέτρων.
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της συμπόρευσης της Ζ. Κωνσταντοπούλου με τη Λαϊκή Ενότητα, ο Θ. Τζίμας κάλεσε δηκτικά την πρόεδρο της Βουλής «να θυμηθεί σε ποιο συρτάρι έχει καταχωνιάσει την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση των μνημονίων». Σημείωσε επίσης ότι το νέο αυτό κόμμα θα ρίξει νερό στο μύλο του αποπροσανατολισμού με αφορμή και τη συζήτηση περί ευρώ ή δραχμής και σε αυτή την κατεύθυνση κάλεσε το λαό να «μην επιλέξει τη μονάδα μέτρησης της φτώχειας του».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget