Παρέμβαση του Δ. Κουμπούρη στην ΕΡΤ 1 (VIDEO)

Κάλεσμα στο λαό να πάρει την υπόθεση στα χέρια του απηύθυνε ο Δήμος Κουμπούρης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου. «Να βγει στο προσκήνιο, να διεκδικήσει, να έρθει σε ρήξη με αυτές τις πολιτικές, να τις ανατρέψει. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος και άλλη προοπτική» σημείωσε χαρακτηριστικά απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Πέμπτη.
Ο Δ. Κουμπούρης επεσήμανε ότι τα προηγούμενα μνημόνια που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβέρνησης αφαίρεσαν και τσάκισαν εργατικά και λαϊκά δικαιώματα. «Και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που τα κατηγορούσε, έρχεται και τα επικυρώνει και πάνω σε αυτά φέρνει ένα τρίτο μνημόνιο που δεν αφήνει κάνενα δικαίωμα, καμιά κατάκτηση που υπήρχε από τους εργαζόμενους και το λαό χωρίς να θιγεί» τόνισε.
Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως έλεγε ψέμματα στον ελληνικό λαό  τονίζοντας ότι «μέσα στα πλαίσια της ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει από καμία κυβέρνηση φιλολαϊκή πολιτική και αυτό το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα. Μιλάμε για μια Ένωση των μεγάλων συμφερόντων, των πολυεθνικών, που το μεγάλο τους μνημόνιο ήταν η συνθήκη του Μάαστριχτ» τόνισε ο Δ. Κουμπούρης.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget