Παρεμβάσεις του Ν. Καραθανασόπουλου στο «Mega» (VIDEO)

Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες, τους αγρότες και τους άνεργους να βγουν μαζικά στο δρόμο, να δώσουν μια πρώτη μεγάλη απάντηση στο τρίτο μνημόνιο, με τα συλλαλητήρια που διοργανώνει το ΠΑΜΕ την Πέμπτη τόνισε ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος τηςΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 12 Αυγούστου στο «Mega».
Κάλεσε το λαό να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων προσθέτοντας ότι «ο λαός έχασε πάρα πολλά για να διατηρηθούν τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων και να θωρακίσουν με τη νέα συμφωνία ακόμη περισσότερο τα συμφέροντα τους. Για αυτό εμείς λέμε φτάνουν πια οι αυταπάτες. Το τρίτο μνημόνιο είναι πιο βαρύ γιατί πατάει στα δύο προηγούμενα».
Ο Ν. Καραθανασόπουλος τόνισε ότι «εντός των τειχών της ΕΕ δεν πρόκειται να υπάρξει διέξοδος προς όφελος του λαού» και υπογράμμισε την ανάγκη να οργανωθούν οι αγώνες «χωρίς καμία αυταπάτη, χωρίς καμία αναμονή, γρήγορα και αποφασιστικά, για να μπορέσουμε και να αποκρούσουμε αυτά που έρχονται, αλλά ταυτόχρονα και να διεκδικήσουμε τις προϋποθέσεις να συγκρουστεί ο λαός με τους πραγματικούς υπεύθυνους των προβλημάτων. Και πραγματικοί υπεύθυνοι είναι τα συμφέροντα του κεφαλαίου, το καπιταλιστικό σύστημα, η πολιτική της ΕΕ. Για αυτό απαιτείται να βγει ο λαός στο δρόμο, να γίνει πρωταγωνιστής, να ισχυροποιήσει αποφασιστικά το ΚΚΕ». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget