Μ. Παπαδόπουλος: Να οργανωθεί η λαϊκή αντεπίθεση (VIDEO)

Το ΚΚΕ και στις εκλογές του Γενάρη και τώρα στο δημοψήφισμα επισήμανε ότι «με εκλογικά αποτελέσματα, όποια κι αν είναι σε τέτοια δημοψηφίσματα, δεν αλλάζει η ΕΕ, δεν αλλάζουν οι στόχοι της, η λειτουργία της, διότι ό,τι και να ψηφίσει σε ένα τέτοιο δημοψήφισμα ο λαός, ακόμα κι αν ψηφίσει ο ουρανός να γίνει κίτρινος, να το πω έτσι, η ΕΕ έχει συγκεκριμένους στόχους, συγκεκριμένες λειτουργίες», τόνισε ο ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας στον «ΑΝΤ1».

Σημείωσε ότι ξημερώνουμε σε μία φάση στην οποία έχουμε δύο ενδεχόμενα για το λαό. «Έναν πιο γρήγορο θάνατο και έναν πιο αργό, στο βαθμό που θα υιοθετηθεί το μνημόνιο Τσίπρα, εμπλουτισμένο με τη νέα πρόταση του ΔΝΤ. Και λέω εμπλουτισμένο, γιατί εκτός από τα 8 δισ. ευρώ μέτρα, τώρα έχουμε και μια πρόταση για 50 δισ. δάνειο με νέα μέτρα. Και η άλλη λύση είναι η διέξοδος της κρατικής χρεοκοπίας».
Ο Μ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι και στις δύο περιπτώσεις ο λαός θα βγει βαριά τραυματισμένος, γιατί εγκλωβίστηκε -όχι με δική του ευθύνη- σε ένα κάλπικο δίλημμα που δεν του πρόσφερε εναλλακτική. «Στην ουσία τον καλούσε να διαλέξει τρόπο σφαγής ανάμεσα στο μνημόνιο της τρόικας και στο μνημόνιο Τσίπρα».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget