Νίκος Καραθανασόπουλος: Η λυκοσυμμαχία της ΕΕ δεν αλλάζει από αυτό το δημοψήφισμα (VIDEO)

Το βασικό ερώτημα, στο οποίο κανείς δεν έχει τοποθετηθεί, είναι αν τα γενικότερα δεδομένα αλλάζουν, αν δηλαδή η Ευρωπαϊκή Ένωση αλλάζει μετά το δημοψήφισμα, σημείωσε οΝίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος, μιλώντας στον «ΑΝΤ1». 

Τόνισε ότι συνεχίζουν να υπάρχουν και δεν πρόκειται να αλλάξουν το «Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης», η «Δημοσιονομική Πειθαρχία», το «Σύμφωνο για το Ευρώ plus», η Τραπεζική Ένωση. Και υπογράμμισε: «Άρα η ΕΕ, ως λυκοσυμμαχία, θα συνεχίσει να υπάρχει και θα έχει τους κανόνες τους συγκεκριμένους που θα πρέπει να ματώνουν οι λαοί για να μπορούν να σωθούν οι μονοπωλιακοί όμιλοι, για να μπορεί να σωθεί αυτό το βάρβαρο καπιταλιστικό σύστημα».
Η συμφωνία που θα υπάρξει, «θα είναι μια αντιλαϊκή συμφωνία, θα είναι μια συνέχιση του μνημονίου», τόνισε, καλώντας το λαό, ανεξάρτητα αν κάποιος ψήφισε «ναι» ή «όχι», να είναι με αποφασιστικότητα και υπερηφάνεια στην πρώτη γραμμή, για να αντιμετωπίσουν την κλιμάκωση της επίθεσης, να μη μείνουν κομπάρσοι και συνυπεύθυνοι σε αυτά που έρχονται.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget