Να σταματήσουν τα ειδοποιητήρια για κατασχέσεις ζητούν τα Σωματεία Επιπλοποιών και Βιοτεχνών Μετάλλου

Το γεγονός ότι συνεχίζονται τα ειδοποιητήρια για κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών στηλιτεύουν ηΣυντεχνία Επιπλοποιών και Ξυλουργών Καταστηματαρχών Αθηνών και Προαστίων και ηΈνωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής.
Στο υπόμνημά τους στο ΚΕΑΟ, σημειώνουν:
«Η διαχρονική ληστεία των ασφαλιστικών ταμείων που συνεχίζεται και από τη σημερινή συγκυβέρνηση, η αναδουλειά και τα μέτρα εξόντωσης των μικροεπαγγελματιών αυτοαπασχολούμενων, έχουν διαμορφώσει σε καθημερινή κόλαση τη ζωή μας.
Αποτελεί θράσος, αυτοί που ευθύνονται για την κρίση, που μας οδήγησαν στην αναδουλειά, την ανεργία, που καταλήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, τώρα να μας απειλούν και να ζητούν να πληρώσουμε από αυτά που ΔΕΝ έχουμε.
Αποτελεί θράσος, η κυβέρνηση και η διοίκηση του ΟΑΕΕ, που πριν λίγες μέρες στράγγιξαν και τα τελευταία ταμειακά διαθέσιμα του Ταμείου, προκειμένου να πληρωθούν οι δανειστές, να κυνηγάνε τους συναδέλφους που αδυνατούν να πληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές.
Πάνω από το 50% των συναδέλφων μας δεν μπορούν να καταβάλουν την εισφορά στο Ταμείο και όσοι καταφέρνουν με τα χίλια ζόρια να το πληρώνουν, βλέπουν να αφαιρούνται από το Ταμείο παροχές Υγείας, φάρμακα, επισκέψεις στους γιατρούς και να ξεπουλιέται στους μεγαλοεπιχειρηματίες και η περιουσία του.
Η δήθεν ευεργετική ρύθμιση στις σημερινές συνθήκες αναδουλειάς και ανεργίας είναι αδύνατον να εκπληρωθεί. Είναι αδύνατον γιατί οι συνάδελφοί μας δεν μπορούν να πληρώνουν ταυτόχρονα δόση και τρέχουσες εισφορές.
Προειδοποιούμε ότι τα Σωματεία μας, που συσπειρώνονται στην ΠΑΣΕΒΕ, δε θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα.
Δηλώνουμε ότι δε θα αφήσουμε να πραγματοποιηθεί καμία κατάσχεση σε συνάδελφό μας για οφειλές προς τον ΟΑΕΕ.
Θα αγωνιστούμε με όλα τα μέσα και θα κρατήσουμε αυτά που με τόσο κόπο αποκτήσαμε.
Δε θα χαριστούμε σε κανέναν! Καμία κατάσχεση σε κανέναν! Καμία κατάσχεση σε συνάδελφο!
Να σταματήσει τώρα η αποστολή των εκβιαστικών ειδοποιητηρίων. Κατάργηση του ΚΕΑΟ, για χρέη στον ΟΑΕΕ».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget