Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων ζητούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Πολιτισμού

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, καμία καθυστέρηση, σταθερή πληρωμή στις 3 πρώτες μέρες κάθε μήνα, καταβολή του ανθυγιεινού επιδόματος σε όσους δουλεύουν σε ανασκαφές, εργοτάξια, αποθήκες, εργαστήρια συντήρησης ανεξαρτήτου ειδικότητας και σχέσης εργασίας και μεταφορά του προσωπικού με ευθύνη της υπηρεσίας σε όσους χώρους βρίσκονται εκτός αστικής συγκοινωνίας απαιτεί η Επιτροπή του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Πολιτισμού.
Σε ανακοίνωσή της τονίζει:
«Είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να υπάρξει συντονισμός των εργαζομένων σε όλη την Ελλάδα. Η φωνή μας να φτάσει παντού. Όλοι οι συμβασιούχοι, είτε πληρωμένοι είτε απλήρωτοι είτε απολυμένοι να μπουν μπροστά.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να μπουν μπροστά στην οργάνωση της πάλης μέσα από μαζικές Γενικές Συνελεύσεις, συλλογή υπογραφών και δυναμικές κινητοποιήσεις τις επόμενες ημέρες ενάντια στην απληρωσιά.
Οργανωμένα και συντονισμένα να προσπεράσουμε όσους συνδικαλιστές στα σωματεία μας αρνούνται να συνεδριάσουν τα ΔΣ για το θέμα ή διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι εντάξει και το θέμα λύθηκε. Κοροϊδεύουν αφού τα λεφτά δεν υπάρχουν στους λογαριασμούς των περισσότερων από εμάς. Και δεν υπάρχει καμία δέσμευση και για το τέλος αυτού του φαινομένου. Όλοι αυτοί παίζουν το παιχνίδι της συγκυβέρνησης για ανοχή και υπομονή.
Καμία ανοχή, καμία υπομονή. Πληρωμή εδώ και τώρα. Οργανωνόμαστε, παλεύουμε, διεκδικούμε!
Μας αφορά όλους είτε είμαστε απλήρωτοι, είτε πληρωμένοι, είτε απολυμένοι. Απαιτούμε ζωή και δουλειά με αξιοπρέπεια, να μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας».

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget