ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ Τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το καπιταλιστικό σύστημα (VIDEO)

Τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το καπιταλιστικό σύστημα τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, μιλώντας το Σάββατο 4 Μάρτη στην εκπομπή «Checkpoint» του «Alpha» με αφορμή τη δίκη της «Siemens».
«Ένα σύστημα που είναι άδικο, εκτός από την καταπίεση και τη βία που ασκεί, χρειάζεται και διαφθορά. Χρειάζεται και μίζα δηλαδή για να μπορεί να διασφαλίζει κάθε εταιρεία, κάθε πολυεθνική την πώληση των προϊόντων της» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο Θ. Παφίλης επισήμανε ότι ο κόσμος πρέπει να αντιληφθεί ότι τα σκάνδαλα είναι συνυφασμένα με το σύστημα που βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Σημείωσε ότι οι μίζες είναι το ελάχιστο μπροστά στη μεγάλη, νόμιμη ληστεία που γίνεται, τα απίστευτα κέρδη που έχουν οι μεγάλες εταιρείες εις βάρος των εργαζομένων.
Τόνισε ότι υπάρχουν ευθύνες, καθώς κυβερνούσαν συγκεκριμένες πολιτικές δυνάμεις, οι οποίες και εφάρμοσαν αυτή την πολιτική πιστά και δεν μπορούν να νίπτουν τας χείρας τους. Σημείωσε ωστόσο ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές ευθύνες και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η οποία κατήγγειλε τον εξωδικαστικό συμβιβασμό και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget