ΔΗΜΟΣ ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΣΤΟ «KONTRA» Ο λαός να βγει στο προσκήνιο και να πάρει την υπόθεση στα χέρια του (VIDEO)








Αυτό που ζει σήμερα ο κόσμος είναι δραματικό, τα μεγάλα προβλήματα που ζει ο λαός, έρχονται από τα μέτρα του τρίτου μνημονίου που εφαρμόζει η κυβέρνηση παρά τις υποσχέσεις της ότι θα αλλάξει την κατάσταση, με ασύστολη δημαγωγία.
Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Δήμος Κουμπούρης μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ στο κανάλι «Kontra», το βράδυ της Παρασκευής 1η Ιούλη.
Πρόσθεσε ότι ο λαός πρέπει να βγει στο προσκήνιο, να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, να αγωνιστεί να αντιπαλέψει αυτές τις πολιτικές, γιατί είναι φανερό πλέον, ότι όποια κυβέρνηση και να αλλάξει από αυτές που κυβέρνησαν ή κυβερνούν, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση του εργαζόμενου λαού, εάν δεν υπάρξουν συγκρούσεις και ανατροπές στις πολιτικές που εφαρμόζονται.  
Οσον αφορά τον εκλογικό νόμο, κατήγγειλε την πολιτική «κωλοτούμπας» του ΣΥΡΙΖΑ, που άλλα έλεγε προεκλογικά και άλλα κάνει τώρα ως κυβέρνηση ενώ επανέλαβε ότι πάγια θέση του ΚΚΕ εδώ και χρόνια, είναι η απλή ανόθευτη αναλογική, που δεν αλλοιώνει τη λαϊκή βούληση. 
Για το κλείσιμο των επιχειρήσεων με αφορμή την υπόθεση του «Μαρινόπουλου Α.Ε.», ο Δ. Κουμπούρης επισήμανε ότι αιτία είναι ο ανταγωνισμός και το κυνήγι του κέρδους από τα μονοπώλια και σε όλες τις περιπτώσεις την πληρώνουν πάντα οι εργαζόμενοι.
Για τις περικοπές στις συντάξεις κάλεσε τους συνταξιούχους σε μαζική συμμετοχή στους αγώνες των σωματείων και των Ομοσπονδιών για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους στην πολιτική που εφαρμόζεται, με πρώτη ευκαιρία την παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 4 Ιούλη, στο υπουργείο Εργασίας. 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget