Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στην ΕΡΤ 1 (VIDEO)




Στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης της ΕΡΤ 1 το βράδυ της Τρίτης 7 Ιούνη.
Ερωτηθείς για τη συνταγματική αναθεώρηση που προωθεί η κυβέρνηση επισήμανε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει το Σύνταγμα σε προοδευτική κατεύθυνση μέσα στις συνθήκες του σημερινού κοινωνικού και πολιτικού συστήματος, ενώ για την αλλαγή του εκλογικού νόμου επανέλαβε τη θέση του ΚΚΕ για πραγματική απλή αναλογική, δηλαδή αυτό που ψηφίζει ο λαός να μεταφράζεται σε έδρες και στο Κοινοβούλιο.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να χειριζόταν με άλλο τρόπο το θέμα της αξιολόγησης, υπογράμμισε ότι οι επιλογές της κυβέρνησης είναι δρομολογημένες από την ίδια, από πέρυσι τον Αύγουστο με την ψήφιση του τρίτου μνημονίου για την εφαρμογή της ασκούμενης πολιτικής, έχοντας μάλιστα τα εύσημα των θεσμών, αλλά και των βιομηχάνων.  
Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε επίσης στο δημοψήφισμα στη Βρετανία, τη διεύρυνση των σχέσεων Ελλάδας - Ρωσίας καθώς και στην ανάγνωση του Κορανίου στο μνημείο της Αγιάς Σοφιάς.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget