ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΣΤΟ «MEGA» Οι λαοί δεν πρέπει να δεχθούν να ζουν με το φόβο και την περιστολή δικαιωμάτων (VIDEO)




«Το κρίσιμο ζήτημα είναι να δούμε πώς αξιοποιούνται αυτές οι ενέργειες», τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», το πρωί της Τετάρτης 23 Μάρτη.
Όπως εξήγησε, τέτοιου είδους ενέργειες αξιοποιούνται για επεμβάσεις, για την ενίσχυση της αστυνομοκρατίας, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, για μέτρα περιστολής των δικαιωμάτων των λαών.
Ο Χρήστος Κατσώτης υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν μπορούν να το λύσουν αυτοί που το δημιούργησαν, υπενθυμίζοντας ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ οργάνωσαν, χρηματοδότησαν και εξόπλισαν το «Ισλαμικό Κράτος» και παλαιότερα τους Ταλιμπάν.
«Οι λαοί δεν πρέπει να δεχθούν να ζουν με το φόβο και την περιστολή των δικαιωμάτων τους», είπε, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να αγωνιστούν ενάντια στους πολέμους και τις επεμβάσεις. «Κάθε μουσουλμάνος δεν είναι τρομοκράτης, δεν μπορεί αυτό το κλίμα να κυριαρχήσει», σημείωσε χαρακτηριστικά. Πρόσθεσε ότι δεν θα πρέπει να κυριαρχήσει στον κόσμο η ξενοφοβία και ο ρατσισμός, αλλά η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, τόνισε ότι η διαδικασία της «σύγκλισης» με τους θεσμούς θα φέρει ακόμη χειρότερα μέτρα στο Ασφαλιστικό.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget