Χρ. Παναγιωτακοπούλου: Ο λαός να είναι προετοιμασμένος για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της επόμενης μέρας (VIDEO)

«Ο λαός να είναι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της επόμενης μέρας», τόνισε ηΧριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συζήτηση το απόγευμα της Κυριακής, στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι».

Όπως είπε, «είτε βγει “ναι” είτε βγει “όχι”, θα είναι ένα μεγάλο “ναι” σε μνημόνιο», καθώς, όπως τόνισε, οι δύο προτάσεις που είναι στο τραπέζι είναι εξίσου αντιλαϊκές και έχουν απειροελάχιστες διαφορές, όπως απέδειξε και ο αποκαλυπτικός πίνακας που δημοσίευσε ο «Ριζοσπάστης» τις προηγούμενες μέρες.
Στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα άμεσα ζητήματα επιβίωσης για την πλειοψηφία του λαού, που θα οξυνθούν το επόμενο διάστημα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος στο δημοψήφισμα και επισήμανε ότι άμεσα θα πρέπει να φτιαχτούν κι άλλες Επιτροπές Αγώνα και Αλληλεγγύης στους χώρους δουλειάς και στις γειτονιές.
Απαντώντας στο ερώτημα αν «θα είναι εύκολο να φιλιώσουμε» την επόμενη μέρα, η Χρ. Παναγιωτακοπούλου σημείωσε ότι «η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ είναι αυτή που μπορεί να φιλιώσει» τη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget