Αλ.Μπαλού: Ο λαός να μην απογοητευτεί. Να οργανώσει τη δράση του για να μην περάσουν τα νέα μέτρα (VIDEO)

«Σήμερα ο τσακωμός που γίνεται και οι αλλαγές που έρχονται δεν έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων. Όλα τα μέτρα για τα οποία κόπτονται για να εφαρμοστούν, είναι μέτρα που κάνουν τον εργαζόμενο πιο φτηνό, και κατ' επέκταση διασφαλίζουν την κερδοφορία των επιχειρήσεων», σημείωσε, μεταξύ άλλων, η Αλεξάνδρα Μπαλού, στέλεχος του ΚΚΕ, στις παρεμβάσεις της στην ΕΡΤ. 
Για τις εκλογές, όποτε κι αν έρθουν, σημείωσε ότι το κριτήριο για το λαό θα πρέπει να είναι να ενισχύσει το ΚΚΕ, τη δύναμη που είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια και μπορεί να ακουμπήσει με εμπιστοσύνη, για την προοπτική του και τη δυνατότητά του να ζήσει καλύτερα. Όταν μπει μπροστά του αυτό το δίλημμα, ο λαός πρέπει να αφήσει πίσω του όλα τα κόμματα που τον κορόιδεψαν, ότι δε θα φέρουν μνημόνια και τον οδηγούν ξανά στη σφαγή, υπογράμμισε η Αλ. Μπαλού.
Τέλος, τόνισε ότι ο λαός δεν πρέπει να απογοητευτεί από τα τόσα ψέματα που του είπε η «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνηση, ούτε να μπει στη φάκα ότι τάχα «έχει θετικά σημεία το μνημόνιο», αλλά «από σήμερα, αν όχι από χτες, να οργανώσει τη δράση του για να μην περάσουν αυτά τα μέτρα και σ' αυτόν τον αγώνα μπορεί να συστρατευτεί με εμπιστοσύνη με το ΚΚΕ». 
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget