ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΤΣΩΤΗΣ «Να μην έρθει προς ψήφιση το νομοσχέδιο που καταργεί την κοινωνική ασφάλιση» (VIDEO)




Η κυβέρνηση προσαρμόζει το Ασφαλιστικό στις ελαστικές μορφές απασχόλησης, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης στην τηλεόραση του «Mega» το πρωί της Παρασκευής 4 Μάρτη, ενώ για τους πρόσφυγες σημείωσε ότι οι αποφάσεις της ΕΕ εγκλωβίζουν χιλιάδες ανθρώπους στην Ελλάδα.
Τόνισε ότι δεν θα έχουν τελειωμό τα μέτρα που θα έρχονται με τις αξιολογήσεις του μνημονίου και πως η κυβέρνηση υλοποιεί μέτρα και πολιτικές που φτωχοποιούν το λαό, ενώ αναφέρθηκε στην προετοιμασία της 48ωρης απεργίας που έχουν αποφασίσει συνδικάτα και ομοσπονδίες εργαζομένων για το Ασφαλιστικό σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή το νομοσχέδιο που καταργεί τον κοινωνικό χαρακτήρα της ασφάλισης.
Για το προσφυγικό σημείωσε ότι η υλοποίηση των αποφάσεων της ΕΕ εγκλωβίζουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα και ανέφερε πως ακριβώς λόγω των αποφάσεων της ΕΕ ο πρωθυπουργός κατά τη συνάντηση με τον Ντοναλντ Τουσκ δεν ζήτησε να ανοίξουν τα σύνορα με την ΠΓΔΜ. Έκανε λόγο για υποκρισία της ΕΕ για τα περί σεβασμού των συνθηκών και του διεθνούς δικαίου όταν οι πρόσφυγες παρεμποδίζονται για να μην φτάσουν στις χώρες τελικού προορισμού συνεπώς παραβιάζεται η συνθήκη της Γενεύης.
Καυτηρίασε επίσης το γεγονός ότι δεν υπάρχουν δομές για να φιλοξενηθούν με αξιοπρέπεια πρόσφυγες και μετανάστες και χαρακτήρισε επικίνδυνη εξέλιξη την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.  
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget