Μ. ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΣΤΟ «MEGA» Το Προσφυγικό θα οξυνθεί γιατί επίκειται ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη (VIDEO)




Για την ακόμη μεγαλύτερη ένταση του Προσφυγικού προβλήματος προειδοποίησε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, γιατί επίκειται ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη.
Μιλώντας στο «MEGA» το πρωί της Τρίτης 1 Μάρτη, υπενθύμισε ότι το ΚΚΕ είχε προειδοποιήσει ότι η πολιτική της ΕΕ, που ακολουθεί με απόλυτη υποταγή η κυβέρνηση, θα φέρει τα σημερινά αποτελέσματα. «Εγκλωβίζονται ανθρώπινες ψυχές και είναι αποτέλεσμα αυτών των πολιτικών», είπε χαρακτηριστικά.
«Δεν βρισκόμαστε στο έλεος των γεγονότων, αλλά στο έλεος των συγκεκριμένων αποφάσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ τις οποίες ασπάστηκαν και τα υπόλοιπα κόμματα και στη βάση αυτή θα συζητήσουν την Παρασκευή», είπε αναφερόμενος στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. «Εμείς θα πάμε, αλλά δεν θα συναινέσουμε σε μια προαποφασισμένη στρατηγική», είπε.   
Υπογράμμισε την ανάγκη να δημιουργηθούν χώροι ανθρώπινης φιλοξενίας με ευθύνη του κράτους και όχι των ΜΚΟ, αλλά και τις ασφαλούς διελεύσεις προσφύγων και μεταναστών και της απευθείας μεταφοράς τους στις χώρες που θέλουν να πάνε, ενώ όπως είπε τα κέντρα διαλογής πρέπει να καταργηθούν.
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget