ΣΕΒ προς πολιτικά κόμματα: Ευρεία συναίνεση για απαρέγκλιτη εφαρμογή του μνημονίου!

Την αποτελεσματική εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων του τρίτου μνημονίου που στήριξαν και ψήφισαν όλες οι πολιτικές δυνάμεις, εκτός του ΚΚΕ, ζητούν οι βιομήχανοι.
Συγκεκριμένα, στο εβδομαδιαίο δελτίο του, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) προβάλλει την άμεση προτεραιότητα των Ελλήνων βιομηχάνων και συνολικά των κυρίαρχων τμημάτων του εγχώριου κεφαλαίου, ενόψει και των επικείμενων βουλευτικών εκλογών: Διαμόρφωση κυβέρνησης και συνολικά συνθηκών για την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων του τρίτου μνημονίου, γιατί μόνο έτσι μπορεί να επέλθει η ανάκαμψη της κερδοφορίας και της ανταγωνιστικότητας του εγχώριου κεφαλαίου.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Το ζητούμενο πλέον είναι η κυβέρνηση που θα προκύψει να στοιχηθεί πλήρως πίσω από τις επιδιώξεις του συμφωνηθέντος προγράμματος προσαρμογής και να το εφαρμόσει έγκαιρα και αποτελεσματικά, καθώς αυτή είναι όντως η τελευταία προσπάθεια ανόρθωσης της ελληνικής οικονομίας».
Την ίδια ώρα, ο ΣΕΒ παίρνει ανοιχτά θέση και στις εντεινόμενες διεργασίες αναμόρφωσης του αστικού πολιτικού σκηνικού, πάντα με στόχο την «ταχεία και έγκαιρη εφαρμογή» των αντιλαϊκών αναδιαρθρώσεων και μέτρων που έχει ανάγκη το εγχώριο κεφάλαιο.
Οι βιομήχανοι συνιστούν στις πολιτικές δυνάμεις, ευρεία συναίνεση και συνασπισμό δυνάμεων«στο πλαίσιο της προσήλωσής τους εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου αναφοράς», ενώ αναφέρουν ότι «η μόνη προϋπόθεση για ταχεία έξοδο της χώρας από το μνημόνιο δεν μπορεί παρά να είναι η εφαρμογή του», που σημαίνει τσακισμένα δικαιώματα για εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα και ανάκαμψη των κερδών για το κεφάλαιο.

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget