Το εγκαταλελειμμένο κολυμβητήριο της Αγυιάς επισκέφτηκε ο Κώστας Πελετίδης

Το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης,προκειμένου να διαπιστώσει και επιθεωρήσει και ο ίδιος την τραγική κατάσταση που επικρατεί σε αυτό. Στη συνέχεια ο Κώστας Πελετίδης τόνισε πως «ένας χώρος που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης και θα έπρεπε να είναι κόσμημα, βρίσκεται εδώ και 12 χρόνια σε άθλια κατάσταση, αποτελεί μεγάλη εστία μόλυνσης, κρύβει σοβαρούς κινδύνους για τους χιλιάδες επισκέπτες της περιοχής, ενώ και η εικόνα που παρουσιάζει είναι αποκρουστική. Οι αθλητικές ανοιχτές εγκαταστάσεις, που μόνο αθλητικές δεν είναι όπως έχουν καταντήσει, είναι παρατημένες στην τύχη τους.
Η "Λαϊκή Συσπείρωση" έχει δώσει μάχες στο παρελθόν μαζί με το λαό και τη νεολαία για να λειτουργήσει ξανά ένα από τα στολίδια της πόλης, ενώ και ως Δημοτική Αρχή, μόλις αναλάβαμε, ήταν μια από τις προτεραιότητές μας. Θέσαμε επιτακτικά το ζήτημα στην προηγούμενη κυβέρνηση, το ίδιο κάναμε και στη σημερινή κυβέρνηση.
Στη συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή με τον υφυπουργό και τον γγ Αθλητισμού επαναφέραμε το θέμα, καταθέτοντας μαζί με το υπόμνημα και τις σχετικές φωτογραφίες που αποτυπώνουν την αποκρουστική εικόνα του κολυμβητηρίου και του περιβάλλοντος χώρου, διότι η αθλιότητα πρέπει να τελειώσει.
Εμείς θέλουμε όλη η έκταση να ξαναζωντανέψει και να υπηρετήσει τις αθλητικές ανάγκες της ημερήσιας κατασκήνωσης που δημιουργούμε στην πρώην πλαζ του ΕΟΤ για 650 παιδιά λαϊκών οικογενειών της πόλης μας. Αυτό σημαίνει ότι οι όποιες διαδικασίες πρέπει να επισπευσθούν, για να είναι έτοιμες οι εγκαταστάσεις να υποδεχθούν τα παιδιά μέχρι τις 15 Ιουνίου».
Στη συνέχεια ο δήμαρχος έκανε γνωστό ότι ο γγ του υπουργείου δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθει στην Πάτρα, μαζί με κλιμάκιο τεχνοκρατών, προκειμένου να δουν το χώρο και να ανακοινώσει κατόπιν τις αποφάσεις του υπουργείου. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «αν δούμε αδιαφορία και η λύση πάει για τον ...επόμενο αιώνα, τότε θα προχωρήσουμε μόνοι μας και αν πρέπει να συγκρουστούμε, θα το κάνουμε κι αυτό. Δεν ζητάμε τίποτα παράλογο, παρά μόνο ό,τι μας αναλογεί, ως τρίτη πόλη της χώρας. Ζητάμε το μερίδιό μας και άμεση χρηματοδότηση, για να πάψει αυτός ο χώρος να είναι σε εγκατάλειψη».
Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget