Κατατέθηκε το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα μέτρα, αναμένεται και το νομοσχέδιο για τις τράπεζες

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα αντιλαϊκά μέτρα και αναμένεται να κατατεθεί και το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 
Η συγκυβέρνηση για ακόμη μια φορά επέλεξε να ψηφιστούν τα δύο νομοσχέδια με διαδικασίες εξπρές. Το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα κατατέθηκε με τη διαδικασία του επείγοντος και το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. 
Τα παζάρια για το θέμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και το καθεστώς λειτουργίας των φαρμακείων συνεχίζονται. 
Σήμερα θα συνεδριάσει το Euro Working Group. Επόμενος σταθμός για την έγκριση της δόσης των 2 δισ. ευρώ είναι το Eurogroup που θα γίνει στις 9 Νοέμβρη.
Η εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ανίκα Μπράιντχαρντ, δήλωσε ότι στην Αθήνα έχει επιτευχθεί «σημαντική πρόοδος» τις τελευταίες μέρες και οι τεχνικές ομάδες ελπίζουν στην ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων σύντομα. Για την εκταμίευση της δόσης, ανέφερε πως αρμόδια να αποφασίσουν είναι τα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης.
Συνδέσεις Ειδήσεων: 

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget