Σ. Βαρδαλής: Να συμπορευτούν με το ΚΚΕ όσοι αισθάνονται φρίκη από το νέο έγκλημα (VIDEO)

«Όσοι αισθάνονται φρίκη από το νέο έγκλημα, όσοι νιώθουν τη βαρβαρότητα του σάπιου συστήματος που μόνο πείνα, δυστυχία και εξαθλίωση φέρνει σε αυτούς που παράγουν τον πλούτο, ας βαδίσουν πλάι – πλάι με το ΚΚΕ», επεσήμανε ο Σάκης Βαρδαλής, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας στη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα πρώτα προαπαιτούμενα μέτρα.
Όπως είπε, «το νέο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται να προσθέσει νέα βάσανα σε αυτά που φόρτωσαν στις πλάτες του λαού τα δύο προηγούμενα».
Ο Σάκης Βαρδαλής τόνισε ότι τα αστικά κόμματα ζητάνε «εθνική ομοψυχία» και «εθνική συνεννόηση» γιατί θέλουν να βάλουν στο κάδρο και το λαό, ώστε να υλοποιηθεί χωρίς αντιστάσεις αυτή η αντιλαϊκή συμφωνία. Πρόσθεσε ότι για μια ακόμη φορά βαφτίζονται «εθνικά» τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου.
Ο βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτήρισε ορισμό της «πολιτικής απάτης» και του «πολιτικού τυχοδιωκτισμού» να παίρνει η κυβέρνηση την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά από «σκληρή» διαπραγμάτευση να υπογράφει το τρίτο μνημόνιο, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στο σύστημα.
Αναδεικνύοντας τη διέξοδο, τόνισε ότι σήμερα χρειάζεται λαϊκή συμμαχία των εργατών, των αυτοαπασχολούμενων, των επαγγελματοβιοτεχνών, των εμπόρων και των αγροτών ενάντια σε αυτή την πολιτική που υπηρετεί τα συμφέροντα του μεγάλου κεφαλαίου. «Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα δεν έχουν άλλα περιθώρια να κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ετικέτες

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget