Γ. Λαμπρούλης: Να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας (VIDEO)

Την επικίνδυνη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ανέδειξε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης με Ερώτηση που συζητήθηκε στη Βουλή.
Εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό υπάρχει πρόβλημα στις εφημερίες και στη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων. Επίσης στο νοσοκομείο δεν λειτουργούν η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας Παίδων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός ανέφερε ότι θα υπάρξει σχεδιασμός για προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού. Ωστόσο φρόντισε να χαμηλώσει τον πήχη, επισημαίνοντας ότι «παλεύουμε για την επιβίωση και όχι για την ανάπτυξη του συστήματος Υγείας».
Ο Γιώργος Λαμπρούλης υπογράμμισε ότι όλοι αναγνωρίζουν τις ανάγκες, αλλά το ζήτημα είναι να δοθούν άμεσα λύσεις. Πρόσθεσε ότι εάν η κυβέρνηση ήθελε να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα προβλήματα, θα έπαιρνε χρήματα από αυτούς που έχουν.

902.gr

Δημοσίευση σχολίου

[blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget